INGREDIENTE 800 g cartofi noi, 1 legatura marar, 1 lingura boia, 4-5 catei usturoi, 1 lingura sare, 2-3 linguri ulei, rozmarin, oregano
PREPARARE Cartofii noi cu coaja se spala foarte bine si se fierb in apa putin sarata, 20 de minute. Se racesc. Intr-un castron mare, cartofii se amesteca cu sare, piper, rozmarin, oregano, usturoi pisat amestecat cu sare si trei linguri de apa si marar tocat. Se rastoarna intr-un vas uns cu trei linguri de ulei.
Se coc la cuptor incins in prealabil, pana se rumenesc.
Cartofii se servesc cu salata de cruditati. Acesti cartofi pot fi si o garnitura delicioasa pentru o friptura.
Truc Cartofii noi se tin in apa rece o jumatate de ora. Se scot pe un servet, se presara sare grunjoasa si se freaca cu servetul.
Cartofii noi cu coaja fina se prepara cu coaja cu tot.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu