INGREDIENTE 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana apa, 1 ceasca ulei, 2,5 cani faina, 1 plic praf de copt, zahar vanilat, coaja rasa de lamaie.
MOD DE PREPARARE Visinele se spala, li se scot samburii si se lasa la scurs intr-o sita.
Galbenusurile se freaca cu zaharul tos, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se toarna apa si uleiul si se omogenizeaza foarte bine. Se adauga faina si praful de copt.
La sfarsit, se incorporeaza albusurile batute spuma separat, amestecand usor cu o lingura de jos in sus in compozitia cu galbenusuri.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra se asaza visinele, trecute prin putina faina.
Prajitura se coace in cuptorul incalzit in prealabil, 40 de minute, pana se rumeneste.
Ea se taie in bucati, cand s-a racit si se presara cu zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu