INGREDIENTE 1 cana morcovi, 1 cana zahar, 1cana ulei, 1 cana apa minerala, 3 cani faina, 1 plic praf de copt, zahar vanilat, coaja rasa de lamaie.
MOD DE PREPARARE Aceasta prajitura se prepara usor si repede.
Morcovul se curata, se spala si se rade fin. Zaharul se amesteca cu uleiul si apa minerala. Morcovul se incorporeaza bine in amestecul lichid. Se adauga coaja de lamaie, faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. Totul se omogenizeaza bine cu telul.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se niveleaza. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Mai intai, se raceste, apoi se taie cu atentie pentru ca este foarte frageda.
Prajitura se orneaza cu zahar pudra sau cu nuca de cocos.
Truc Pentru ca prajitura sa fie pufoasa, se amesteca cu telul, nu cu mixerul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu