INGRDIENTE Pentru foi 5 linguri zahar, 9 linguri ulei, 9 linguri lapte, 2 oua, 12 linguri faina, zahar vanilat, 1 plic praf de copt
Pentru umplutura 500 g branza proaspata de vaci, 5 linguri zahar, 5 linguri gris, 4 oua, coaja lamaie, stafide.
MOD DE PREPARARE Mai intai, se freaca ouale cu zaharul si zaharul vanilat, se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine. La sfarsit, se incorporeaza faina si praful de copt. Intr-o tava cu hartie de copt se toarna jumatate din aluat si se da la cuptor, 10 minute. In acest timp, se amesteca toate ingredientele umpluturii, pana se omogenizeaza compozitia.
Tava se scoate din cuptor, se toarna crema de branza, iar deasupra restul de aluat. Placinta se da din nou la cuptor pana se rumeneste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu