Rosii Coeur de boeuf

Denumiri:  "Inima de bou", "Beef tomato", "Beefsteak tomato".
Rosiile Coeur de boeuf se cultiva in Europa si Statele Unite.
Aspect  Ele au forme rotunjite, neregulate, cu multe nervuri. Sunt foarte carnoase, cu multe seminte si contin putin suc. De aceea, pulpa pare fainoasa.
   Aceste tomate sunt de dimensiuni mari, de la 200g pana la 400g.
   Ele se recolteaza cand devin roz-verzui sau pana devin rosii. Aceste rosii isi pierd calitatile si aroma dupa cateva zile de la recoltare.
   Rosiile Coeur de boeuf se coc din interioe spre exterior. Fructul e deja copt si delicios cand arata putin verde. Aceste rosii sunt disponibile in magazine din martie pana in noiembrie.
Mod de folosire  Aceste rosii se folosesc la prepararea sandwisurilor, a supelor si in salate.

2 comentarii:

  1. Acestea sunt adevaratele rosii romanesti care miros intr-adevar a rosii si sunt foarte gustoase !

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o rosii superba ca gust miros si aspect eu o cultiv produc rasad vînd rasad si orecomand

    RăspundețiȘtergere