INGREDIENTE 400g ciuperci proaspete, 2 morcovi, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 2 cepe (1 legatura de ceapa verde), 1/2 broccoli, 1-2 legaturi leurda (optional), 1 legatura patrunjel, sare, zeama de lamaie (otet), ulei.
PREPARARE Ciupercile se spala foarte bine si se taie lamele subtiri. Morcovii, telina si radacina de patrunjel se curata, se spala si se rad fin. Ardeii se taie fasii, iar rosiile felii. Broccoli se spala si se desface in buchetele si se taie bucati mici. Ceapa se taie julien.
Toate legumele se amesteca cu patrunjel tocat, cu sare,otet si ulei dupa gust.
Aceasta salata este atat de gustoasa si sanatoasa, incat o veti prepara cat mai des.
Truc Cruditatile date pe razatoare sunt suportate mai usor, chiar si de persoanele sensibile, deoarece dispar fermentatiile si balonarile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu