INGREDIENTE Pentru aluat : 5 oua, 200g zahar, 200 faina, 1 plic praf de copt, zahar vanilat, coaja de lamaie.
Pentru sirop : 250g zahar, 1 cana lapte, 1 pachet unt, 50g ciocolata.
MOD DE PREPARARE Albusurile se bat spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Separat se bat galbenusurile cu restul zaharului si se amesteca cu coaja de lamaie si zaharul vanilat.
Se incorporeaza in galbenusuri faina, praful de copt si albusurile spuma, amestecand usor cu o lingura, de jos in sus. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace.
Ingredientele pentru sirop se pun intr-o craticioara si se fierb 5-10 minute. Dupa aceea, se raceste siropul.
Pandispanul racit se insiropeaza foarte bine. Peste prajitura se presara nuca macinata si zahar pudra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu