Chec rapid cu rahat


INGREDIENTE  4 oua, 1 pachet unt, 10 linguri lapte, 10 linguri zahar, 2 cani faina,1 plic praf de copt,  zahar vanilat, coaja rasa de lamaie, rahat colorat
MOD DE PREPARARE  Untul moale se freaca cu zaharul tos, zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.
   Treptat, se adauga ouale si laptele. La sfarsit, se incorporeaza faina si praful de copt. Compozitia se toarna intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se imprastie rahatul taiat cubulete si trecut prin faina. Eu am apasat bucatile de rahat in compozitie si, astfel, au ajuns la baza checului.
   Rahatul se poate amesteca si  o data cu aluatul. Checul se coace la 180 de grade, cam 50 de minute.
   Cand s-a racit, se pudreaza cu zahar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu