Cartofi noi imbracati in marar

INGREDIENTE  800 g cartofi noi, 1 legatura marar, 1 lingura boia, 4-5 catei usturoi, 1 lingura sare, 2-3 linguri ulei, rozmarin, oregano
PREPARARE  Cartofii noi cu coaja se spala foarte bine si se fierb in apa putin sarata, 20 de minute. Se racesc. Intr-un castron mare, cartofii se amesteca cu sare, piper, rozmarin, oregano, usturoi pisat amestecat cu sare si trei linguri de apa si marar tocat. Se rastoarna intr-un vas uns cu trei linguri de ulei.
   Se coc la cuptor incins in prealabil, pana se rumenesc.
   Cartofii se servesc cu salata de cruditati. Acesti cartofi pot fi si o garnitura delicioasa pentru o friptura.
  Truc  Cartofii noi se tin in apa rece o jumatate de ora. Se scot pe un servet, se presara sare grunjoasa si se freaca cu servetul cartofii.
   Cartofii noi cu coaja fina se prepara cu coaja cu tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu