Nucile pecan

Nucile pecan sunt originare din America de Nord.
Aspect  Ele sunt o ruda indepartata a nucului. Ele au o coaja subtire si neteda, dar foarte tare, de culoare bruna. Sub coaja se afla 2 mieji lipiti.
   Aroma lor seamana cu a nucii obisnuite. Gustul este putin mai dulce si mai aromat.
Mod de folosire  Nucile pecan sunt un ingredient de baza in retetele americane de prajituri, placinte, creme, salate de fructe Se mananca crude sau prajite.
Indicatii  Nucile pecan sunt bogate in grasimi nesaturate care reduc colesterolul in sange. Deoarece sunt bogate in zinc, nucile pecan intaresc sistemul imunitar, previn sindromul Alzheimer si boala Parkinson.
   Nucile bogate in magneziu, un mineral cu efect antiinflamator, ajuta dezvoltarea muschilor si sanatatea sistemului nervos
   Studiile recente arata ca este o legatura intre acizii grasi nesaturati si prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, in special, in cancerul de san.
   Vitaminele din grupul B, continute de nucile pecan, ajuta la buna functionare a sistemului nervos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu