INGREDIENTE 2 oua, 1,5 cana faina, 1 cana zahar, 0,5 cana apa, 0,5 cana ulei, 1 plic praf copt, coaja lamaie, zahar vanilat.
PREPARARE Se bat albusurile spuma cu zaharul. In ele se toarna galbenusurile, coaja de lamaie si zaharul vanilat, amestecand usor. Se toarna apa si uleiul si se amesteca pana se incorporeaza bine.
La sfarsit, se aduga faina amestecata cu praful de copt. Un sfert din compozitie se amesteca cu doua linguri de cacao.
Intr-o forma de chec captusita cu hartie de copt se toarna compozitia alba, iar deasupra aluatul cu cacao pe care il amestecam cu o lingura de sus in jos, in cateva miscari. Se da la cuptor incalzit in prealabil.
Cand s-a racit, se presara zahar pudra. Se poate orna cu mieji de nuca dati prin faina.
Truc Se taie felii mai groase, deoarece checul este foarte fraged.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu