INGREDIENTE Pentru aluat : 1 cana zahar, 1/2 cana apa minerala, 1 cana faina, 1/2 ceasca ulei, coaja lamaie, 1/2 plic praf copt, 400g gem, 2 linguri cacao.
Pentru glazura : 3 linguri margarina, 4 linguri zahar, 2 linguri cacao.
MOD DE PREPARARE Gemul se freaca cu zaharul. Uleiul se toarna putin cate putin, apoi se adauga cacaua, amestecand cu telul (mixerul). Se incorporeaza si apa minerala. Se adauga coaja de lamaie, faina si praful de copt.
Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Prajitura se coace la cuptor preincalzit, 40 de minute.
Se pregateste glazura. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, pe foc pana se omogenizeaza.
Glazura se toarna peste prajitura racita.
Truc Praful de copt se cerne odata cu faina, ca sa se raspandeasca uniform in aluat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu