INGREDIENTE 400g ciuperci proaspete, 2 morcovi, 1 telina, 1 radacina patrunjel, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 2 cepe (1 legatura de ceapa verde), 1/2 broccoli, 1-2 legaturi leurda (optional), 1 legatura patrunjel, sare, zeama de lamaie (otet), ulei.
PREPARARE Ciupercile se spala foarte bine si se taie lamele subtiri. Morcovii, telina si radacina de patrunjel se curata, se spala si se rad fin. Ardeii se taie fasii, iar rosiile felii. Broccoli se spala si se desface in buchetele si se taie bucati mici. Ceapa se taie julien.
Toate legumele se amesteca cu patrunjel tocat, cu sare,otet si ulei dupa gust.
Aceasta salata este atat de gustoasa si sanatoasa, incat o veti prepara cat mai des.
Truc Cruditatile date pe razatoare sunt suportate mai usor, chiar si de persoanele sensibile, deoarece dispar fermentatiile si balonarile.
Rosii Coeur de boeuf
Denumiri: "Inima de bou", "Beef tomato", "Beefsteak tomato".
Rosiile Coeur de boeuf se cultiva in Europa si Statele Unite.
Aspect Ele au forme rotunjite, neregulate, cu multe nervuri. Sunt foarte carnoase, de forma inimii, cu multe seminte si contin putin suc. De aceea, pulpa pare fainoasa. Gustul este dulce-acrisor.
Aceste tomate sunt de dimensiuni mari, de la 200g pana la 400g.
Ele se recolteaza cand devin roz-verzui sau pana devin rosii. Aceste rosii isi pierd calitatile si aroma dupa cateva zile de la recoltare.
Rosiile Coeur de boeuf se coc din interioe spre exterior. Fructul e deja copt si delicios cand arata putin verde. Aceste rosii sunt disponibile in magazine din martie pana in noiembrie.
Mod de folosire Aceste rosii se folosesc la prepararea sandwisurilor, a supelor si in salate.
Rosiile Coeur de boeuf se cultiva in Europa si Statele Unite.
Aspect Ele au forme rotunjite, neregulate, cu multe nervuri. Sunt foarte carnoase, de forma inimii, cu multe seminte si contin putin suc. De aceea, pulpa pare fainoasa. Gustul este dulce-acrisor.
Aceste tomate sunt de dimensiuni mari, de la 200g pana la 400g.
Ele se recolteaza cand devin roz-verzui sau pana devin rosii. Aceste rosii isi pierd calitatile si aroma dupa cateva zile de la recoltare.
Rosiile Coeur de boeuf se coc din interioe spre exterior. Fructul e deja copt si delicios cand arata putin verde. Aceste rosii sunt disponibile in magazine din martie pana in noiembrie.
Mod de folosire Aceste rosii se folosesc la prepararea sandwisurilor, a supelor si in salate.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)