Aceste rosii provin din SUA.
Aspect Rosiile Ananas sunt galben-portocalii, cu dungi intunecate de mov si verde. Pulpa lor este carnoasa, ferma, cu cateva seminte. In interior, pulpa are dungi de culoare verde aprins spre rosu.
Se numesc rosii Ananas din cauza asemanarii miezului. Felia de rosie seamana cu felia de ananas.
Fructele sunt mari, cu o greutate de pana la 500g. Ele contin putina apa, au gust dulce si au o aroma puternica de rosie.
Mod de folosire Rosiile Ananas sunt delicioase crude, fierte sau uscate.
Ciorba "falsa" de burta
INGREDIENTE 500g ciuperci Pleurotus, 2 morcovi potriviti, 1 ceapa mare, 8 linguri de smantana, 1 galbenus, 4 catei de usturoi pisati, 2 linguri otet, sare.
PREPARARE Morcovii se rad fin, ceapa se toaca marunt, iar ciupercile se taie felii subtiri in lungimea lor pentru a mima fasiile de burta.
Se calesc ceapa si morcovii pana se inmoaie. Se toarna doi litri de apa si se lasa sa fiarba. Cand a dat in clocot supa, se adauga ciupercile si se fierb 30 de minute. Supa se ia de pe foc si se toarna otetul. Separat, intr-un castron, se amesteca smantana, galbenusul si usturoiul pisat.
Cu ajutorul unui polonic se toarna treptat cate putina ciorba in castron si se amesteca cu telul. Se va adauga ciorba pana cand lichidul din castron va avea aceeasi temperatura cu ciorba din oala. Astfel, smantana nu se va branzi.
Ciorba se mai da pe foc 5 minute, amestecand continuu.
Ea se poate servi cu patrunjel sau leustean.
Ciorba "falsa" de burta este la fel de gustoasa ca aceea de burta si mult mai usoara si digerabila.
PREPARARE Morcovii se rad fin, ceapa se toaca marunt, iar ciupercile se taie felii subtiri in lungimea lor pentru a mima fasiile de burta.
Se calesc ceapa si morcovii pana se inmoaie. Se toarna doi litri de apa si se lasa sa fiarba. Cand a dat in clocot supa, se adauga ciupercile si se fierb 30 de minute. Supa se ia de pe foc si se toarna otetul. Separat, intr-un castron, se amesteca smantana, galbenusul si usturoiul pisat.
Cu ajutorul unui polonic se toarna treptat cate putina ciorba in castron si se amesteca cu telul. Se va adauga ciorba pana cand lichidul din castron va avea aceeasi temperatura cu ciorba din oala. Astfel, smantana nu se va branzi.
Ciorba se mai da pe foc 5 minute, amestecand continuu.
Ea se poate servi cu patrunjel sau leustean.
Ciorba "falsa" de burta este la fel de gustoasa ca aceea de burta si mult mai usoara si digerabila.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)