INGREDIENTE 8 pulpe superioare dezosate de pui, 3oua, sare, piper, 250 g pesment, 250 g faina, 300 lapte.
MOD DE PREPARARE Pulpele se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Fiecare se inveleste in folie alimentara si se bate, nu prea mult, cu ciocanul de snitele. Toate pulpele se asaza int-un vas si se toarna laptele amestecat cu sare si piper. Ele se dau la frigider pana a doua zi. Astfel, carnea va deveni mai gustoasa si frageda.
Pulpele se scot din vas si se zvanta cu prosoape de hartie. Ouale se bat cu furculita si se subtiaza cu 1-2 linguri de apa. Se toarna intr-o tigaie adanca ulei de doua degete si se incinge. Snitelele ar trebui sa nu atinga baza tigaii, pentru a se rumeni frumos.
Pulpele se da prin faina, ou si, apoi prin pesmet. Ele se prajesc pe ambele parti, la foc potrivit.
Snitelele se scot pe servetele de hartie, pentru a absorbi surplusul de ulei.
Calde, ele se servesc cu cartofi natur sau piureu de cartofi.