INGREDIENTE maioneza de post, 2 radacini patrunjel, 2 teline, 5 morcovi, 5-6 cartofi potriviti, 7-8 castraveti murati, 1 borcan mazare, piper, cimbru, oregano,sare.
PREPARARE Modul de preparare al maionezei de post il gasiti aici sau aici.
Radacina de patrunjel, telina, morcovii si cartofii se curata si se fierb in apa. Cand s-au racit, ele se taie cubulete sau se dau pe razatoarea mare. Castravetii se rad si ei si se storc de zeama. Aceste legume se amesteca cu mazarea si condimentele. Maioneza se omogenizeaza bine cu legumele.
Salata se orneaza cu felii de gogosari si masline.
Truc Cartofii se fierb cu o lingurita cu zahar, pentru a disparea gustul amarui.
Doua linguri de hrean puse in salata vor da o aroma deosebita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu