INGREDIENTE 2 oua, 3/4 cani ulei, 2 cani apa minerala, 4 cani faina, 1 plic praf de copt. 2 linguri cacao, esenta de vanilie, zahar vanilat.
MOD DE PREPARARE Ouale, zaharul tos si zaharul vanilat se mixeaza pana isi dubleaza volumul. Se toarna uleiul, apa si esenta de vanilie si se amesteca. La sfarsit, se adauga faina si praful de copt.
Din compozitie se opreste o cana care se omogenizeaza cu cacao.
Compozitia alba se toarna in doua tavi de chec, tapetate cu hartie de copt. Deasupra se toarna aluatul cu cacao
Cu ajutorul unui betisor de frigarui (o furculita), se amesteca usor cele doua compozitii.
Checurile se dau la cuptor preincalzit, 40 de minute. Numai dupa ce s-au facit, se scot din tava, deoarece sunt foarte fragede. Checul se pudreaza cu zahar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu