INGREDIENTE 500g biscuiti simpli, 1 pachet margarina, 3 linguri cacao, 5 linguri zahar, 1,5 cani apa, 5 linguri nuci macinate, 2-3 linguri stafide, esenta rom, zahar vanilat.
MOD DE PREPARARE Se maruntesc biscuitii bucati mici. Se toarna apa putin cate putin, amestecand usor pana se inmoaie biscuitii. Margarina, cacaua si zaharul se tin pe foc pana se topeste zaharul. Amestecul se ia de pe foc si se adauga zaharul vanilat si stafidele. Se toarna peste biscuiti. Acum, se incorporeaza nucile macinate si esenta de rom si se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.
Pe o folie alimantara se modeleaza, cu mainile umede, un rulou. Se strange bine folia, dar si la capete.
Salamul de biscuiti se da la frigider, 4 ore.
Cand se serveste se decoreaza cu zahar pudra si se taie felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu