INGREDIENTE 2kg sfecla rosie, 2 cesti otet, 6 cesti apa, 1-2 radacini hrean, 1 lingura cu varf cu sare grunjoasa, 2 linguri zahar.
PREPARARE Sfecla cu coaja se fierbe sau se coace. Cand s-a racit, se curata si se taie felii sau se da pe razatoare. Hreanul se curata de coaja si se taie betisoare sau se rade. Apa, otetul, sarea, zaharul se fierb si se lasa sa dea in cateva clocote.
Sfecla se aseaza in borcane impreuna cu hreanul. Deasupra se toarna solutia racita. Se leaga borcanele si se dau la rece.
Truc Cand se serveste salata, se amesteca cu o lingura de ulei si se orneaza cu putin hrean ras.
Hello! My first visit, will visit you again. Seriously, I thoroughly enjoyed your posts( really interesting blog). Would be great if you could visit also mine...Thanks for sharing! Keep up the fantastic work!
RăspundețiȘtergereHello,
RăspundețiȘtergereBrazilian poetry literary comments are very interesting. I am happy that my blog is connected to culture.
Greetings from Bucharest, Romania